Haarbevestiging

Haarbevestiging hairwave bij Hairline. Natuurlijk resultaat.

Haarbevestiging

Haarbevestiging

Hoe vol wilt u uw bos en de juiste kleur?
Samen met u bepalen we hoe dik de laagjes haar moeten worden en hoeveel laagjes u wilt laten zetten. Dit hangt af van hoe vol en hoe lang u uw nieuwe haar wilt hebben. Natuurlijk kijken we ook samen wat de beste kleuren zijn voor uw haar. Dit kan in een kleur of juist in coupe soleil.

Fijn haar heeft minder haarmatten nodig dan dik en vol haar. Beide haartypen behouden echter na behandeling de natuurlijke uitstraling als voorheen. Wellicht onnodig te vermelden dat wij in staat zijn elk haartype te behandelen. Het eigen haar raakt niet beschadigd gezien onze specialistische manier van werken.

Bevestigingsmethode

Er wordt een dunne platte vlecht tussen het eigen haar gevlochten. Deze dunne platte vlecht dient als basis waar het nieuwe haar aan wordt genaaid.

Het aantal platte vlechten op het hoofd varieert van 2 tot 7 vlechten, afhankelijk van uw wensen.

Resetten hairweaving

Weaving is een vlechttechniek om haarmatten snel en veilig, voor langere tijd, aan uw eigen haar te bevestigen. De duur van een behadneling neemt gemiddeld anderhalf tot 2 uur in beslag. Hairline adviseert voor behoud van het haar, de weaving (vlechtjes) tussen de 5 tot 8 weken terug te plaatsen. Dit is mede afhankelijk van uw eigen haargroei en structuur.

Resultaat
U voelt zich als herboren als u na de behandeling in de spiegel kijkt en het haar van uw dromen ziet. Het geeft ons een goed gevoel wanneer u met een grote smile enthousiast naar huis gaat. Het resultaat is zeer natuurlijk!

 

 Hairline - Amsterdam

Stadionplein 7
1076 CE Amsterdam
tel: 020 6465573

Route